Foto: Facebook/Radomir Lazovic/INSTAGRAM/ BUDCNOSTSRBIJEAV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je pre dva dana fotografiju na svom zvaničnom Instragarm nalogu, gde sa Anom Brnabič sedi u opuštenoj atmosferi, sa čašom vina u ruci. Komentari građana nizali su se od duhovitih do sarkastičnih, a Radomir Lazović, aktivista Inicijative Ne davimo Beograd, otišao je korak dalje, te Vučićevo "opušteno" Instagram izdanje, uporedio sa svojim i upitao: "Tko ju je bolje nosio?".

Naime, Lazović je objavio fotografiju na kojoj je u bermudama i majici, a pored okačio i Vučićevu u maltene istom izdanju, uz gorepomenuto pitanje.

Lazovićevo poređenje naišlo je na mnoštvo pozitivnih komentara korisnika društvene mreže Fejsbuk, a zbog čega se odlučio na ovo „upoređivanje“, aktivista inicijative Ne davimo Beograd otkriva za Nova.rs.

„Morao sam da okačim te dve fotografije, jer je njegova slika pokušaj približavanja širim masama. Sve je to potpuno lažno i izgleda mi dosta degutantan taj njegov pokušaj da pokaže neko ljudsko lice, a u stvari je on lik koji nas sve pljačka i manipuliše nama. Vučić nas drži u jednoj specifičnoj vrsti zatvora“, rekao je Radomir Lazović za naš portal.

Na pitanje, zbog čega je baš svoju fotografiju postavio zajedno sa Vučićevom fotografijom na kojoj je u ležernom izdanju, Lazović je rekao:

#related-news_1

„Dobrica Veselinović me često zeza zato što na neke javne događaje idem u bermudama, pa mi je bilo zanimljivo da zbog te interne fore postavim baš naše dve fotografije“, kazao je naš sagovornik uz osmeh i dodao:

„Šalu na stranu, Vučićeva pojava je postala karikatura, a taj čovek odlučuje o našim sudbinama“, zaključio je Lazović.

Podsetimo, Aleksandar Vučić postao je veoma aktivan na Instagramu, te poput pravih influensera, objavljuje svaki delić svojih svakodnevnih aktivnosti, pa je tako tu dospela i fotografija iz očeveog dovorišta, u koje je kako je napisao, ugostio Anu Brnabić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare