Foto:TANJUG/ INSTAGRAM" BUDUCNOSTSRBIJEAV"

Da se zaista radi o "neobičnom mestu za analizu rezultata i pripremu planova i programa", kako piše na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potvrđuju i komentari na društvenim mrežama, pošto su se mnogi zapitali ko uopšte jede lubenicu na najjačem suncu, u dugim rukavima, na omanjem stolu koji je već do pola zauzet - pretpostavljamo - važnim papirima koje ne bi trebalo isflekati.

Pročitajte još:

Da li je predsednik zaista rešio da prelista Briselski sporazum uz lubenicu na terasi zgrade na Andrićevom vencu? Odgovor na to pitanje zna samo on a svi ostali, poput ovog tviteraša, mogu samo da nagađaju.

Drugi imaju spreman savet za one koji brinu o predsednikovom imidžu.

Na Tviteru se vode mnogi ratovi, „knedle protiv gomboca“, „sataraš protiv bećarca“ a možda komentar o veličini parčića lubenice pokrene novi – da li je bolje lubenicu seći na krupnije komade ili odmah u sitne zalogaje?

Terasa, lubenica, predsednik, papiri…a da! Neko je zaboravio na suncobran! Ili nije?

Konačno da se neko seti da predsednik voli i punjene lignje.

Bez obzira na to šta predsednik stavi na sto, ne možeš svima ugoditi:

 

Eto, posle slanine, boranije, sarme, pasulja, krompiruše, ćevapa i salate, konačno je došlo vreme i za lubenicu – pa ćemo možda sutra tokom predstavljanja „planova za budući razvoj“, saznati ko će da omasti brke a ko je „obrao bostan“.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare