Aleksandar Vučić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i nosilac liste "Za našu decu", izašao je na glasanje na biračkom mestu na Novom Beogradu.

„Veoma sam zadovoljan što danas do 12 sati nikavih ozbiljnih nepravilnosti nije bilo, što izbori protiču u demokratskoj atmosferi, što je manje incidenata nego ikada u višestranačkoj demokratiji u Srbiji“, rekao je Vučić novinarima.

Upitan za glasanje na KiM, kazao je da je do sada najbolji odziv u odnosu na ranije izbore na KiM, i da je u centralnoj Srbiji bolje nego ranije, da je u Vojvodini izlaznost odlična, a i da se u Beogradu popravlja.

Aleksandar Vučić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Vučić je stao u red sa ostalim ljudima i na glasanje je, za razliku od prethodnih godina, došao sam, bez pratnje. Evidentno je da ne nosi zaštitnu masku, ni rukavice, ali drži odstojanje.

Aleksandar Vučić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U Srbiji se danas održavaju redovni parlamentarni izbori. Birališta su otvorena od 7.00 do 20.00 časova , a svoje pravo glasa može da iskoristi 6.584.376 birača. U trci je je 21 izborna lista. Pored republičkih, održavaju se i izbori za poslanike skupštine AP Vojvodine i lokalni izbori. Sva aktuelna dešavanja pratite na blogu Nova.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare