Foto: Aljazeera Balkans

Jučerašnji sukob Sergeja Trifunovića i čoveka koji ga je prethodno napao u Knez Mihailovoj, obeležila je scena u kojoj jedan policajac svog kolegu odvlači sa mesta incidenta.

Na snimku koji je objavila Al Džazira Balkans, vidi se kako jedan policajac kreće na mesto sukoba, međutim, njega u suprotnu stranu odvlači kolega i time ga sprečava da reaguje.

Pogledajte video od 00:34 sekunde.

To nije promaklo ni pojedinim tviterašima, a svoje viđenje situacije dao je i Mirko Poledica, redsednik Sindikata profesionalnih fudbalera.

„Evo ga snimak kako policajac vuče za rukav kolegu policajca, odvlači ga na stranu i ne dozovljava mu da reaguje po službenoj dužnosti.

 

Podsetimo, Trifunovića je juče udario  Ž.A. pesnicom u glavu nakon kratke verbalne rasprave. Napadač je priveden, a Trifunović je rekao da je reč o nezadovoljnom bojkotašu.

“Za napad krivim i one koji su kreirali bojkot i koji me na mrežama nazivaju izdajnikom i plaćenikom Aleksandra Vučića”, rekao je Trifunović. On je dodao da je čovek koji ga je napao i ranije odlazio do štanda PSG i izgovarao različite uvrede na račun članova stranke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare