Foto: N1

Povodom napada na lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, danas se povela i rasprava na Tviteru u kojoj su se "u klinču" našli funkcioner PSG Pavle Grbović i predstavnik Saveza za Srbiju Janko Veselinović, koji se zalaže za bojkot izbora.

Veselinović je „tvitnuo“ da je „današnji događaj u centru Beograda, uz vređanje i šamaranje, za svaku osudu i da je to dokaz da nema uslova za slobodne izbore“. Na to je usledio odgovor funkcionera PSG: „Ne. Dokaz je da ste direktno odgovorni za trovanje dela društva“, ocenio je Grbović.

Lider Pokreta slobodnih građana rekao je da ga je u Knez Mihailovoj ulici napao „uvređeni bojkotaš koji misli da je on uzeo pare od predsednika Srbije Vučića“.

Trifunović je najavio podizanje krivične prijave protiv napadača, ali i protiv “njegovog ortaka” koji je, kako tvrdi, imao šrafciger u rukama.

“Sekira me to što je Srbija duboko podeljeno društvo. Za napad krivim i one koji su kreirali bojkot i koji me na mrežama nazivaju izdajnikom i plaćenikom Aleksandra Vučića. To je isto što su radili Informer i Pink i cela ta ekipa kada su crtali metu na čelo Oliveru Ivanoviću, Slavku Ćuruviji pa i meni. Oni sada rade potpuno identičnu stvar”, rekao je Trifunović nakon napada.

“To je opozicija koja radi isto što i vlast, ako ne i gore”, kaže Trifunović i optužuje predstavnike pozicije da prave još više podela u društvu.

“Opozicija očigledno nema nikakav konstruktivan predlog, a molili smo ih da zajedno izađemo na izbore, sada pravi ovakve podele. Očigledno imamo posla sa nerazumnim, bahatim, sebičnim, egotripuroznim ljudima koji očigledno imaju neke agende koje su spremni da brane čime god. Ništa bolji oni nisu od Alekskandra Vučića”, naveo je Trifunović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare