izbori 2020
Foto:EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Oliver Varhelji napisao je danas na Tviteru kako je ovo važan dan za Srbiju i da se raduje budućim vlastima za dalju saradnju na putu ka Evropi. Urnebesni komentari na njegov tvit privukli su mnogo veću pažnju nego ova njegova izjava..

Naime, nedugo pošto su stigli preliminarni rezultati izbora, tviteraši su u ogromnom broju ostavljali komentare na objavu Olivera Varheljija:

Ispod njegovih želja da pomogne Srbiji na evropskom putu i oporavku od epidemije tviteraši su mahom kačili slike Kim Džong Una, lidera Severne Koreje, aludirajući na manjak izbornih sloboda u našoj državi.

 

Osim Kima koji maše, koji je našminkan, koji tapše, tviteraši su kačili i slike Aleksandra Lukašenka, predsednika Belorusije.

Mnogi su pisali i kako je SNS kriza mnogo dublja od kovid-krize, a neki su se pitali i da li je Varhelji dobro kad je napisao tako nešto. Bilo je pitanja i da nije možda pod uticajem alkohola kad piše to što piše, ali ubedljivo najviše, zapravo, skoro svaki komentar na ovaj tvit bila je slika Kim Džong Una.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare