Foto: Printscreeen N1

Dugogodišnji direktor Zavoda za smeštaj odrašlih ‘’Male Pčelice’’ u Kragujevcu, Vladica Stanojević, uhapšen je danas, preneo je kragujevački portal ‘’U centar’’. Stanojević je politički aktivan, a široj javnosti je postao poznat, kada je kao član SNS-a u Kragujevcu, nezadovoljan rukovođenjem Radomira Nikolića, ‘’podelio članstvo’’ i sa delom nezadovoljnih naprednjaka izašao na lokalne izbore kao Grupa Građana.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stanojević je uhapšen u ugostiteljskom objektu u neposrednoj blizini Zavoda na čijem je čelu. Meštani tog dela grada našem portalu su potvrdili da je u toku dana ispred Zavoda primećeno više policijskih vozila i uniformisanih lica koja su ulazila u kompleks ove ustanove.

PROČITAJTE JOŠ...

Portal ‘’U centar’’ prenosi saznanja od izvora bliskog istrazi da je protiv Stanojevića bilo više krivičnih prijava , od ‘’falsifikovanja dokumentacije do finansijskih malverzacija’’.

Portal Nova.rs saznaje, da će o hapšenju direktora Zavoda za smeštajh odraslih ‘’Male Pčelice’’ Ministarstvo unutrašnjih poslova izdati zvanično saopštenje.

vladica stanojevi
Promo

Da podsetimo, Stanojević je (iako član SNS) na lokalnim izborima bio jedan od kandidata za gradonačelnika Kragujevca, ali ispred Grupe građana koju je formirao sa nezadovoljnim članovima SNS-a. Tokom predizborne kampanje, Stanojević je našem portalu potvrdio da na lokalnim izborima neće podržati SNS, jer je nezadovoljan radom Radomira Nikolića i u tome je, kako je rekao, imao podršku jednog dela Gradskog odbora SNS-a.

Naglasio je da i dalje ostaje član stranke i da na republičkom nivou podržava politiku Aleksandra Vučića. Na lokalnim izborima u Kragujevcu, Grupa građana koju je predvodio Stanojević nije prešla census.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar