Foto: Printscreen/Twitter/KRIK

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović zadobio je povrede glave u protestu koji se dešava ispred Skupštine Srbije, a u izjavi za Krik on tvrdi da su ga napali pripadnici pokreta Levijatan.

„Došli smo da podržimo protest, ali su već došli pripadnici Levijatana koji su stali u prve redove, svi u crnom. Bili su hrabri kao i uvek kad su u gomili, naravno. E sad… Oni jesu pa jesu pripadnici službe. E sad, da li su tu sa zadatkom da ovo ne bude miran protest, nego da bude sranja, to ne znamo, ali moguće da su ubačeni baš zato da bace ljagu“, naveo je Trifunović.

On je dodao da ne zna kako je povređen.

„U gužvi je krenuo neko da me udara sa svih strana, tako da nemam pojma. Neko me je udario odozgo ispred zgrade skupštine. Verovatno tvrdim predmetom, čim je rana ovoliko duboka. Nije bilo hitne pomoći, ja sam sanirao sve“, poručio je lider PSG.

Trifunović je za Nova.rs ponovio da su ga napali iz pokreta Levijatan.

„Pošto je Levijatan najavio dolazak, a to su saradnici službe, to znam jer mi je Pavle Bihali još dok smo se poznavali pokazivao prepiske sa Nebojšom Stefanovićem, gde ga zove gospodine ministre. Znači da su očigledno saradnici službe“, dodao je predsednik PSG.

Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

Za naš portal je pojasnio kako je došlo do udarca.“Krenulo je da seva sa svih strana, bilo ih je 30. Ništa nisam uradio ni rekao, samo se pojavio, a svi su krenuli da jure za mnom. Dobio sam snimak i video sam da me je neko udario fotoaparatom u glavu. Dobro sam, nije mi problem da opet dođem na protest, ne plašim se“, kaže Trifunović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare