Marinika Tepić
Marinika Tepić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže da su njeni profili na društvenim mrežama pod "sajber napadom" zato što zahteva detaljnu kontrolu poslovanja "Telekoma Srbija".

Pročitajte još:

„Sajber napad na moje profile zbog zahteva za reviziju transakcija Telekoma očerupanog za partiju i bratiju – najozbiljniji je do sad. Toliko uznemirenje? Kao i Kurira. Jer ćemo otkriti kako je vlasnik Kurira Igor Žeželj dobio 10 miliona evra pre no ga je kupio?“, objavila je potpredsednica SSP na svom Tviter profilu.

Tepić je u utorak izjavila da nakon „burazerskih poslova“ sa funkcionerima SNS vrednost državnog telekomunikacionog operatera „Telekom“ nije, kako je saopšteno, četiri milijarde evra, već da sada „ne vredi ni evra“, i zatražila formiranje nezavisne, stručne komisije koja bi ispitala njegovo poslovanje.

Vrednost „Telekoma“, rekla je Tepić, pojela je „partijska ekipa“ Srpske napredne stranke.

Tepić je u obraćanju ispred poslovne zgrade „Telekoma“ u utorak rekla da SSP zahteva da se hitno osnuje stručna komisija koja će ispitati poslovanje te kompanije, i da se objavi izveštaj revizora o njegovom poslovanju. Ona je dodala da se tom državnom preduzeću dogodila „rotacija vlasništva“, pa je „Telekom“ postao vlasnik 100 odsto „Kopernikusa“.

„To rade da bi pokušali da zavaraju revizora. Dodatno brine to što se pokazalo da je ‘Telekom’ obezvređen, da je pojeo sam sebe. Kao što sam rekla, stranačka grupacija se ponaša kao pijani milioner, našu telekomunikacionu mrežu arči i isisava, da bi obezbedila medijski monopol. Najviši funkcioneri ‘Telekoma’ su članovi SNS – Milan Božić, predsednik nadzornog odbora, Jana Ljubičić, funkcionerka SNS koja je pružila podršku Milutinu Jeličiću Jutki”, rekla je Tepić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare