Foto: NOVA S

Glumica Svetlana Ceca Bojković gostovala je u emisiji "Među nama" na Nova S televiziji.

Na samom početku voditeljka Rada Đurić upitala ju je da li je i ona dobila pismo od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Da, da, svi smo dobili pismo. Ja ne znam šta da kažem. Prvo su nam smanjene penzije onoliko, niko nas ništa nije ni pitao, da li je to ispravno ili nije ispravno, onda smo i tada dobili pismo zahvalnice što smo se žrtvovali za svoju zemlju. Isto je bilo upućeno na naše lične adrese, znači oni imaju sve naše lične adrese. Prvi put sam se zapitala kako imaju adrese, sad se više ni ne pitam. Ništa me više ne iznenađuje. Pogotovo to umilno pismo u predizbornoj kampanji.Nekako celo to ponašanje baš vređa inteligenciju. Sve te reči, takozvane emocije, sve su to prazne ljušture“, rekla je glumica.

Na pitanje, kako je moguće da ponovo verujemo u slatke reči i priču koja je nerealna, Bojković je rekla:

„Narod je toliko izmučen van Beograda, u manjim sredinama je stvarno izmučen. Kada vlast nije dobra, i kada dugo godina nije dobra, kao što je kod nas slučaj već 30 godina, onda se narod na neki način iskvari. I narod počinje da nesvesno pristaje na sve, u smislu samo da se ne talasa i da se preživi“, smatra Svetlana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare