Foto:Arhiva

Čedomir Jovanović, lider LDP, otkrio je u razgovoru za sarajevsku "FACE TV" šta se događalo nakon incdenta na Novom Beogradu kada je, kako se sumnja, pretukao direktora "Fizio centra".

U opsežnom intervjuu za pomenutu televiziju, Jovanović je govorio o nizu tema, ponajviše saradnji u regionu.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ili ćemo napraviti normalne države koje će u nevolji jedna drugoj priteći u pomoć, ili ćemo biti prokleta generacija koja će staviti tačku na ideju da imamo državu, da smo sposobni za to“, rekao je Jvanović, nakon čega je usledilo pitanje: „Zašto Vučić ne počne to da radi?“.

„Nismo autonomni u tome, Senade, i to je problem. Ovo što se dogodilo u subotu, što stvarno nije bilo ništa, tu fotografiju koju ste videli, ja sam video tog…da se ne izražavam, video sam da Jelenu vuče za majicu…a ništa se nije desilo…to je besmisleno, ali kad mi se u subotu to desilo, zvao sam policiju, pa sam onda okrenuo ministra policije da urade sve po zakonu, da se slučajno ne desi, znaš kako to bude, dok se odozgo ne kaže…“, rekao je Jovanović.

dečački snovi
Aleksandar Vučić; Foto: Oliver BUNIC / AFP / Profimedia

Lider LDP je dalje nastavio da objašnjava kako je do incdenta došlo i kako je tekao razgovor sa Vučićem.

„Isprovocirali su me, to je moja odgovornost, i onda sam obavestio i Vučića da slučajno neko ne pomisli da dok ovaj ne kaže da to držimo sa strane. Obavestio sam ga, nekoliko puta me zvao dok sam bio u bolnici, ali tad smo prvi put razgovarali. Rekao sam mu da pusti da sve ide svojim putem, mada nije bilo ni razloga…On nije mogao da veruje, pa je pitao zašto, rekao sam mu kad je porodica u pitanju nemoj ništa da me pitaš. To je neprihvatljivo, rekao mi je, znaš šta će da ti urade, likovaće, ja sam rekao šta da radim, to je moj život“, rekao je Jovanović.

Podsećamo, vlasnik „Fizio centra“ na Novom Beogradu podneo je 18. jula krivičnu prijavu protiv Čedomira Jovanovića kog je optužio da mu je teniskim reketom naneo više udarac po telu. Jovanović, međutim, zbog ovog incidenta nije hapšen ni saslušavan, jer se, kako je objasnio tužilaštvu, nalazi u kućnoj izolaciji nakon što je nedavno preležao korona virus.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare