Foto:Nemanja Jovanović

"Kada vam dokazani lopov Siniša Mali uhvaćen u krađi doktorata i pasionirani ljubitelj bugarskog primorja nudi bilo šta, znajte da se iza toga krije sigurno neka prevara", rekao je večeras za Nova.rs novinar Srđan Škoro reagujući na najnoviju izjavu ministra finansija.

Naime, Siniša Mali izjavio je da će sutra na sednici vlade biti doneta uredba o dodeli 100 evra građanima Srbije, međutim kako je objasnio, novac će automatski biti uplaćen svim penzionerima i primaoima socijalne pomoći dok će preostalim punoletnim građanima biti data mogućnost da se prijave da li žele 100 evra.

Prijava za 100 evra će se potvrđivati telefonom, jer je proteklih dana, kako je rekao, čuo da mnogi ne žele tu pomoć.

„Siniša Mali je pod okriljem noći organizovao rušenje u Savamali a sada pravi svojevrsnu vašarsku tombolu sa punoletnim građanima Srbije oko dodele 100 evra, kaže Škoro za Nova.rs i dodaje:

„Jedino šta bi trebalo tražiti od Malog i čitave garniture na vlasti na čelu sa Vučićem je da odgovaraju za sve što su dosad učinili ovom narodu. I da odu što pre“, napominje Škoro.

Prema njegovim rečima, ponižavali su sve građane Srbije kad god im se za to ukazala prilika pa i sada kad na osion način mašu sa 100 evra kao da je njihov novac u pitanju.

„Umesto brašna, pljeskavica i pašteta sa Vučićevim likom pokušavaju da sa minimum keša prikriju sve promašaje za vreme korone i obezbede sebi bolju izlaznost na predstojećim neregularnim izborima. Mala je ovo zemlja za toliko Malih“, naglasio je Škoro.

Autori: Milica Božinović, Gordana Petković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare