Novica Tončev Foto: N1

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici najoštrije je osudio izjave Novice Tončevanegirajući u potpunosti njegove tvrdnje da iza poslednjih događaja, "u kojima je oštećena njegova imovina ili navodno ugrožena bezbednost", stoji lokalni odbor SNS.

„Novica Tončev kao jedini i istinski gubitnik ovih izbora, koji je izbore izgubio kako na glasačkim mestima gde mu nedostaje više hiljada glasova tako i svojim nečasnim, podlim i kukavičkim ponašanjem, pretnjama i odmazdom nakon završetka izbora, moraće jednom konačno da se suoči sa istinom, pravdom i željom građana Surdulice da ga više ne gledaju kako na najgori i najbahatiji mogući način vrši vlast u našoj opštini“, poručili su iz Opštinskog odbora SNS.

Oni su pozvali nadležne organe da u što hitnijem roku obelodane sve činjenice u vezi sa tim slučajem kako bi svi videli kako „Tončev ne zna ništa drugo osim da laže, vara i obmanjuje narod“.

Podsetimo, jedno vozilo firme potpredsednika SPS Novice Tončeva oštećeno je u nedelju u Nišu, da bi se samo dan kasnije, odnosno juče, dogodio novi incident u kome je i privatno vozilo funkcionera socijalista oštećeno. Iz njegove kompanije „Tončev gradnja“ saopšteno je da je na vozilu razbijena šoferšajbna.

U pomenutom saopštenju navodilo se i da je ovo samo nastavak pretnji i zastrašivanja Tončeva i njegove porodice.

Pogledajte trenutak napada:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar