Foto: TANJUG/ ANDIJA VUKELIC

Predsednik opštine Novi Beograd i lider SPAS-a Aleksandar Šapić kaže da nema nikakvog preokreta na toj beogradskoj opštini, te da je Opštinska izborna komisija saopštila prve i jedine rezultate, po kojima njegova lista beleži tesno vođstvo ispred liste SNS, sa jednim odbornikom više.

Šapić je na pitanje Tanjuga kako komentariše preokret u rezultatima na lokalnim izborima na Novom Beogradu, naglasio da nema nikakvog preokreta.

„Nema preokreta. Pojavili su se jedni rezultati, koje je objavio Goran Vesić. A ti drugi rezultati, koje vi zovete preokret, su jedini zvanični rezultati koji su se pojavili. Samo da to konstatujemo“, kazao je Šapić.

Dodao je da je i on mogao da „izbaci“ svojih 15 rezultata pre toga, pa da budu preokret.

„Ja sam video rezultate kao i vi, doduše, javili su mi pola sata ranije. Postoji zvanična komisija. Ako bilo ko sumnja u bilo šta, tamo su predstavnici svih stranaka koji su učestvovali u procesu kontrole brojanja glasova“, kaže Šapić i dodaje da su za listu sa rezultatima glasale sve stranke osim Srpske napredne stranke.

Kako navodi, glasali su „za“ i Srpska radikalna stranka, Miša Vacić i SPS.

Podseća da je još juče rekao da će rezultat biti tesan, jer su, prema njegovim rečima, to govorili njihovi podaci s terena, ali nije komentarisao koliko i šta.

„Ovo je sada zvaničan rezultat. Neću da ulazim u bilo koje spekulacije. To je zvanični rezultat Izborne komisije i ako bilo ko sumnja u njega ima pravo da se žali sudu, pa se broje opet glasovi. Pa neka se broje, nemam nikakav problem što se mene tiće“, zaključio je Šapić.

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare