Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Desetak pristalica SNS pojavilo se tokom protesta opozicije preko puta zgrade Skupštine, i tom prilikom pogrdno dobacivalo opozicionim liderima, a najviše predsedniku SSP Draganu Đilasu. U jednom trenutku prišao im je lider PSG Sergej Trifunović, nakon čega je krenulo komešanje.

Kako javlja reporter Nova.rs, pristalice SNS su vređali predstavnike opozicionih stranaka, uzvikujući „lopovi“, „lopovi“, upućujući im psovke, a došlo je i do rasprave sa građanima koji su došli da podrže protest opozicije.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U trenutku kada im je prišao Sergej Trifunović, jedan od pristalica vlasti optužio ga je da za razliku od običnih građana ne plaća saobraćajne kazne, na šta ga je on upitao koju to kaznu on nije platio, tvrdeći da je sve svoje saobraćajne prekršaje uredno nadoknadio.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Rasprava je kratko trajala i pristalice SNS-a su se razišle.

Predstavnici opozicije danas su se okupili ispred Skupštine Srbije i poručili da su došli da dignu glas protiv tiranije i naveli da će njihova okupljanja biti nastavljena.

Kako javlja reporter Nova.rs, ispred zgrade parlamenta su lideri opozicije Boris Tadić, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Zoran Lutovac, Sergej Trifunović, Marinika Tepić… Na protest su došli i sociološkinja Vesna Pešić, zatim profesorka Vesna Rakić Vodinelić, karikaturista Dušan Petričić, pisac Dragan Velikić, voditeljka Tatjana Vojtehovski…

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je okupljenima da su došli ispred Skupštine kako bi iskazali protest protiv ludila.

(Vojislav Milovančević, Nataša Latković)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare