Samostalni odbornik u Skupštini grada Šapca Negovan Stanarčić, koji je izabran na to mesto na listi SNS, ističe da je u tom gradu falilo testova za koronavirus i da nisu tačne tvrdnje tamošnjih naprednjaka da je svako mogao da se testira.

Iako samostalni poslanik, Stanarčić i dalje deli skupštinsku klupu sa naprednjacima i glasa kao njeni predstavnici. Ipak, ovoga puta nije zadržao stanovište svojih partnera iz Srpske napredne stranke, koji su tvrdili da Šapcu ne fale testovi.

„Pričamo o životu i našim sugrađanima. Nemojte pričati da je mogao svako da se testira. Možda će sutra moći, ali ovih dana nije moglo“, poručio je Stanarčić, dok su naprednjaci negodovali i dobacivali da i ne mora svako da se testira.

„Nemojte se baviti izborima, ko je kupovao glasove. Nek to odlučuju organi gonjenja. Pričamo o zdravstvu, zato smo se i okupili. Znate li koliko ima ljudi, koji imaju upalu pluća, a kojima su rekli: ‘idi kući i čekaj'“, naveo on, zbog čega su naprednjaci nastavili da negoduju.

„Sram te, bre, bilo“, poručio je Staanrčiću jedan od odbornika SNS, a on je odgovorio da ne treba zatvarati oči na stvari koje se događaju Šapcu.

„Nemojmo opet zatvarati oči. Sad ćete reći da bolesni imaju svu zdravstvenu zaštiti. Pa, nije tako“, rekao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare