Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je danas sve građane da ne izađu na birališta 21.juna i da prepuste Aleksandru Vučiću da se "igra sam i da sam glumi demokratiju, jer demokratije i slobodnih izbora u Srbiji više nema".

„Bojkot izbora je jedino rešenje za izlazak iz medijskog mraka, pretnji i maltretiranja. Neka se zapadne demokratije zapitaju koga podržavaju u Srbiji i da li ovde ima slobodnih i poštenih izbora, ili ima samo korupcije, diktature i autokratije“, rekao je Obradović.

On je zaključio da ne bi bilo prvi put da zapadne države zbog svojih geopolitičkih interesa biraju diktatora, a žrtvuju demokratiju.

Predsednik Političkog saveta Dveri Vladimir Dimitrijević je naglasio da Srpska napredna stranka (SNS) vodi predizbornu kampanj pod nazivom „Za našu decu“, pri čemu se misli, kako je naveo, „samo na decu članova SNS“, a nema ni gradova sa teritorije Kosova i Metohije.

„Nema dece iz Kosovske Mitrovice, Velike Hoče, Gnjilana i drugih mesta sa KiM. Prema tome, vrlo je jasno da Vučić vodi tajne pregovore o predaji Kosova i Metohije“, rekao je Dimitrijević, saopštile su Dveri.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare