Suzana Vasiljević Foto: insajder.net

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, koji su slavili u izbornoj noći u štabu SNS, i bili u bliskom kontaktu sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem, pozitivni su na koronavirus, a Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, navodi za Nova.rs da ćemo, ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika, biti obavešteni.

„Nikakva sramota nije biti zaražen i ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju predsednika bićete obavešteni, kako vi, tako i ostali mediji“, kaže Vasiljević.

Danas je potvrđeno da je koronom zaražen Aleksandar Vulin, koji se, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, testirao nakon što je je jedan od državnih sekretara u tom ministarstvu hospitalizovan zbog pozitivnog testa na kovid 19. U saopštenju se navodi da Vulin nastavlja da redovno obavlja dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije i dodaje da nema simptome i da se oseća dobro.

Koronavirus ima i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, a prema rečima sagovornika portala Nova.rs, ni on nema nikakve simptome.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, potvrdio je danas za naš portal da je pozitivan na kovid 19.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare