Foto:Screenshot/Facebook/SNS Beograd

Neprimereni ispad Draška Markovića, direktora za ljudske resurse u "Telekomu Srbija" koji je juče prekinuo konferenciju za novinare Marinike Tepić, očigledno je na izlaznim vratima ovog javnog preduzeća nakon incidenta koji je izazvao.

To se, između ostalog, može zaključiti i na osnovu teksta koji je objavljen u „Kuriru“ – koji je prema informacijama Marinike Tepić upravo i kupljen „Telekomovim“ novcem.

PROČITAJTE JOŠ...

Deo vezan za Markovića (nejasno je da li je u pitanju zvaničan odgovor kompanije) izgleda ovako:

Nerazuman potez direktora za ljudske resurse

Tokom konferencije ispred zgrade Telekoma na Novom Beogradu izašao je Draško Marković, izvršni direktor za ljudske resurse Telekoma, i krajnje neposlovno i na neprimeren način zahtevao da se prekine snimanje. On je rekao da Tepićeva i njen tim nemaju dozvolu za snimanje ispred njihove zgrade, zbog čega svi, uključujući i novinare, treba da se udalje. Iako je obezbeđenje pre konferencije Mariniku zamolilo da iz atrijuma izađe na javni prostor, ovakav potez ocenjujemo kao neprimeren i nerazuman. Marković i Tepićeva su imali kraći verbalni sukob, a konferencija je prekinuta“.

Foto:Screenshot; Draško Marković

Ograđivanje menaždmenta od poteza Markovića jasno ukazuje da je direktor na „tankom ledu“.

To je i logično: javna preduzeća su vlasništvo građana Srbije i neprimereno ponašanje njihovih funkcionera ljaga je koja pada na državu i građane, ne samo na „Telekom“ i SNS, koja ga je na to mesto postavila.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare