FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bs

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da su građani Srbije svojim glasovima na parlamentarnim i lokalnim izborima dali jasnu i ubedljivu podršku SNS i da to ne može da bude povod ni za kakve kritike, bez obzira na to od koga dolaze.

„Svakoj stranci koja učestvuje na izborima, bilo gde u Evropi, cilj je da osvoji što veći broj glasova i svi koji taj cilj ostvare imaju razloga da budu ponosni na svoj rezultat. Ako jedna stranka, kao što je to SNS, posle punog četvorogodišnjeg mandata, ostvari ubedljivu pobedu na izborima, to samo znači da su građani zadovoljni onim što je uradila na vlasti i da veruju u program koji smo predstavili za naredne četiri godine“, kaže Mihajlović, navedeno je u saopštenju.

Navodi da smo i pre izbora bili svedoci pokušaja opozicije da se glas građana relativizuje i da se traže zaobilazni putevi da neke stranke i lideri bez podrške građana dođu na vlast.

„Svaki pokušaj da se obezvredi ili umanji izborni rezultat SNS-a jeste negiranje volje građana i poništavanje demokratije, a SNS se neće pravdati nikome zbog podrške koju ima kod građana“, poručila je Mihajlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare