Maja Gojković Foto: Nemanja Jovanović

Kako Nova.rs saznaje predsednica Skupštine Srbije i visoka funkcionerka Srpske narodne stranke Maja Gojković, primljena je u kovid bolnicu KBC "Bežanijska kosa", ima upalu pluća i čeka rezultate testa na koronavirus.

Pišu: Milica Božinović i Gordana Petković

Gojković je smeštena u apartmanima koji se nalaze na trećem spratu bolnice.

Ovu informaciju za Nova.rs  potvrdila su dva nezavisna izvora.

Nova. rs je kontaktirala i v.d. direktorku KBC „Bežanijska kosa“ dr Mariju Zdravković, koja nam je rekla da je kod kuće i da sva pitanja pošaljemo na zvaničan mejl, ali nije potvrdila ni negirala da se Maja Gojković nalazi u toj bolnici.

Pokušali smo da tu informaciju proverimo i kod portparolke Maje Gojković, ali je njen telefon bio isključen.

Podsećamo, nakon izbora 21. juna u štabu naprednjaka održana je „žurka“ kojom su članovi SNS, funkcioneri i simpatizeri stranke proslavili još jednu, kako su rekli, istorijsku pobedu.

U slavljeničkom raspoloženju, uz trubače, hranu i piće funkcioneri SNS su se međusobno grlili i čestitali pobedu, igralo se i kolo, a ono što su svi zapazili jeste da većina naprednjaka tada nije imala ništa od zaštitne opreme, osim bivšeg ministra kulture Ivana Tasovca, koji je u štab stranke došao sa maskom i rukavicama.

Inače, v. d. direktorka KBC „Bežanijska kosa“ dr Marija Zdravković je na upravo završenim lokalnim izborima bila prva  na listi SNS-a za odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare