Foto:Medija centar Beograd

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da ne razume šta im Pokret slobodnih građana (PSG) zamera jer je kako je naveo, Narodna stranka odmah osudila napad na predsednika PSG Sergeja Trifunovića i pozvala na privođenje počinilaca.

„Кoliko mi je poznato, jedini komentar predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića na pitanje o izlasku PSG-a na izbore je bio da mu je žao što nisu imali snage da održe reč. Šta je tu toliki problem i šta je netačno“, rekao je Jovanović listu Danas.

Upitao je da li PSG zamera Narodnoj stranci to što neće da učestvuje na „lažnim izborima“ i da takvim učešćem „dalje urušava svoju državu“.

„Da li nam zameraju što nismo prekršili obećanje iz Sporazuma sa narodom zbog par poslaničkih ili odborničkih mesta. Napadom na opoziciju koja ne pristaje na lažne izbore pobedili su u nedelju u ‘Hit tvitu’. Ne verujem da su ponosni zbog toga“, rekao je Jovanović.

Predložio je da se prestane sa „besmislenim optužbama na račun Narodne stranke, jer se tome raduju samo Beba Popović i Željko Mitrović“.

„Moj je predlog da se generalno spuste tenzije u društvu, da se fizičko nasilje strogo kažnjava, ali i da se bilo čije majke ne spominju, pogotovo od strane političkih aktera, jer ništa od toga nije normalno, a još manje poželjno. Nisam ušao u politiku da bih se valjao u bilo čijem blatu“, dodao je Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare