Foto: Newsmax Adria

Prvi dan u poslaničkim klupama kao da je bio previše intenzivan za mlade poslanike Srpske napredne stranke, pa su "zaboravili kako se zovu" od silnog uzbuđenja - a možda je po strani i demonstracija toga kako će se odnositi prema novinarima tokom mandata.

Pročitajte još:

Novinarka Newsmax Adria Jasmina Dobrilović pokušala je da anketira mlade poslanike Srpske napredne stranke o njihovim utiscima po konstituisanju novog saziva Skupštine Srbije, ali je problem nastao već kod najlakšeg pitanja – kako se zovete?

„Drugi put“, odgovorio je „mladi lav“ naprednjaka i nastavio dalje skupštinskim hodnikom.

„Došao prvi dan na posao, nije učio nije se pripremio, razredna odma rekla vadite papire kontrolni. Pa šta sad NOVINARI da postavljaju pitanja – nije se čovek prijavio za taj posao on je tu da bude profesionalni slušač zvonca“, nije bio impresioniran odgovorom Tviteraš koji je podelio snimak.

Naša koleginica Jasmina ne odustaje od namere da radi svoj posao, ali drže se i mladi SNS – ovci:

„Kako i da se seti kad novinari ovako hvataju na prepad“, saosećali su Tviteraši sa narodnim poslanicima koji su po prvi put na toj dužnosti.

Reakcija mladih poslanika samo je jedan od „začina“ koji je jučerašnji dan u Skupštini učinio događajem za pamćenje.

Šta tek reći za presedan koji su pripremile njihove starije kolege, kada nisu izabrale predsednika Skupštine? Možda da se čeka „mig“ drugog predsednika, sa Andrićevog venca.

Ne zaboravimo ni da je, dok je trajala konstitutivna sednica, ispred zgrade trajao protest u organizaciji pokreta „Dosta je bilo“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare