Foto: Profimedia.rs

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković ocenio je danas da se na primeru zabrane predizbornog spota SNS vidi da strani faktor nastoji da i dalje odlučuje o stvarima u Srbiji.

„Strani faktor još ovde odlučuje. REM je po predstavci nekog Ralfa Metnija, direktora u Adrija njuz kompaniji koja je vlasnik N1, čoveka iz Luksemburga, zabranjuje naš spot u kojem se predsednik pojavljuje sa jednom divnom devojčicom“, rekao je Selaković za Pink.

Navodeći da se na primeru tog spota vidi da strani faktor nastoji da odlučuje o stvarima u Srbiji, Selaković je istakao da je jedan od ključnih ciljeva politike predsedika Srbije i SNS Aleksandra Vučića da od Srbije svakoga dana stvara sve više suverenu, ozbiljnu i nezavisnu zemlju.

„Izborićemo se mi i sa tim nećemo odustati da se borimo za budućnost za našu decu“, rekao je Selaković i dodao da je predsednik pokazao šta je uradio za ralizku od prethodnika i da su zato uvereni da će uz podršku gradajana nastaviti započeti posao.

Selaković je rekao da je nekima cilj da se što više utiče na društvene tokove u Srbiji, što se odnosi i na rešavanje kosovsko-metohijskog problema, koji je star vekovima.

Govoreći o jučerašnjoj poseti predsednika Vučića Bugarskoj, Selaković je rekao da Srbija čini sve što moze da ovaj deo regiona priblizi centralnoj i zapadnoj Evropi.

„Čast koju je imao Vučić sa Borisovim da vidi deo balkanskog toka koji će biti krvotok balkanske privrede, autoput … to je potvrda ozbiljnog prijateljstva dva naroda, dve države, produbiće saradnju privrede, unaprediti protok turista“, rekao je Selaković.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare