Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Marko Ðurić ocenio je danas da lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas i jednan od osnivača SzS Mlađan Ðorđević, inače, Ðilasov kum pokušavaju da politički profitiraju na temi Kosova i Metohije.

„Uveren sam da su građani zgađeni Ðilasovim i Ðorđevićevim pokušajima da politički profitiraju na temi Kosova i Metohije“, kaže Ðurić i dodaje je tragedija Srbije što u najtežim trenucima u njenoj istoriji postoje pojedinci koji, smatra Ðurić, navijaju protiv sopstvene države i naroda.

On ističe da ni ovaj istorijski trenutak u tom smislu nije izuzetan, budući da i danas ima onih koje jedu uspesi Srbije, „a radost im pričinjava svaka teškoća na njenom putu“.

„Na stalne laži i spletke Mlađana Ðorđevića i njegovog mentora Dragana Ðilasa ne treba odgovarati ozbiljno, jer marginalna politička grupa koju predstavl?aju, srećom nije pravo lice srpske opozicije, u kojoj i danas ubedljivu većinu čine elementarno odgovorni lkudi, čija se politika ne svodi na maksimu “što gore po Srbiju, to bolje po nas““, istakao je Ðurić.

On dodaje da su pred Srbijom teški dani i meseci borbe „za ono što nam je najsvetije“ i za Srbiju po meri običnog čoveka.

Kako ističe, dobro je što u tu borbu Srbija ulazi osnažena „ubedljivom, demokratski izraženom voljom i poverenjem građana, koji nepogrešivo znaju “ko je vera a ko nevera““.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare