Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Čedomir Jovanović, lider LDP, jutros je ponovo došao ispred Fizio centra gde je napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Fizio centra, rekao je za naš portal Dubaji. Međutim, Jelena Jovanović to negira.

On navodi da ga je Jovanović udario „otvorenom šakom“, skinuo mu dva para naočara, jedne polomio i da mu je oduzeo komplet slušalica.

Dubajić dodaje da je noćas ponovo pokušano obijanje Fizio centra, da je to prijavio policiji, kao i da se pojavila i supruga lidera LDP Jelena Jovanović koja je, kako je rekao, u prostorije Centra ušla kroz prozor.

„Ponašala se kao da je prostor njen i rekla da ne dozvoljava ulaz. Imam dokument koji pokazuje da prostor nije njen. Dobijam uskoro od vlasnika poslovnog prostora dokument koji će da potvrdi da ona tu nema prava da bude“, naveo je Dubajić.

Jelena Jovanović, međutim, za naš portal kaže da je njena firma isključivi zakupac tog prostora , da je Fizio centar bio u podzakupu sa njom i da mu je ugovor raskinut zbog neplaćanja obaveza.

„Oni su zloupotrebili to što sam bila u samoizolaciji, promenili brave i bespravno ušli u naš prostor. Nije tačno da ga je Čedomir napao“, navela je Jelena Jovanović.

Naša reporterka javlja da je lider LDP i dalje u Fizio centru na terapiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare