Borko Drašković Foto: Promo

To su dopisi lažnih sindikalnih lidera i već svima poznate gluposti koje oni navode poslednje tri godine, kaže Borko Drašković, direktor Republičkog geodetskog zavoda komentarišući otvoreno pismo koje su sindikati RGZ uputili potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović.

„Niko više na njihove dopise ne reaguje. Sami možete da vidite da je zahvaljujuci RGZ Srbija proglašena liderom u rodnoj ravnopravnosti, a ja lično dobitnik zahvalnice Svetske banke“, kaže za Nova.rs Borko Drašković.

Svi procesi su digitalizovani i u septembru, kako navodi, počinje realizacija treće završne faze projekta Svetske banke.

„Projekat je ocenjen da odlično napreduje. Tako da šta drugo da vam kažem – da mi je ispod časti da odgovaram na gluposti nekolicine plaćenih pisaca raznih saopštenja koji nemaju ni članstvo“, navodi Drašković.

On podseća da su potpisnici pisma svake godine organizovali štrajkove za, kako kaže – mnogo manje stvari.

„Zbog čega sad nisu za ovako velike tvrdnje organizovali nijedan? Odgovor je da je to zato što su svi njihovi dopisi lažni i zato nema argumetacije“, naveo je Borko Drašković.

On je istakao da se nada da je jasno da svaki minut posvećen njima predstavlja veliko gubljenje vremena, a da je pred institucijom koju vodi mnogo posla i izazova.

„Pa vas molim da u buduće ne tražite moj komentar jer je uvek isti – sve su to laži ponovljene više puta“, kaže Drašković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar