Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Predsednik Dosta je bilo Saša Radulović ocenio je danas da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću žuri sa održavanjem izbora jer je "zatvaranjem zdrave nacije u kućni pritvor praktično uništio domaću privredu", što će, kako je naveo, doći na naplatu krajem leta ili početkom jeseni.

Radulović je ocenio da je „predsedniku SNS a ne Srbije“ sada potrebno da korona virus „ponovo bude smešan“ i da „nije toliko strašno ni ako se zarazite, ne bi li gradjane nagovorio da izadju na izbore“.

Pročitajte još:

„Žuri mu se jer je ludačkim merama praktično uništio privredu. Slična situacija je svuda u Evropi, sem u Švedskoj i Belorusiji koje nisu podlegle masovnoj histeriji“, rekao je lider DJB novinarima u Skupštini Srbije.

Ocenio je i da problem za Vučića predstavlja povratak državljana Srbije iz dijaspore koji će u evropskim zemljama ostati bez posla a koji po Radulovićevim rečima, nisu Vučićevi glasači.

„Biće interesantno videti šta će EU, koja uporno tvrdi kako je Srbija na dobro putu, reći povodom tih izbora. Dobro u vezi ove krize je to što su sve maske pale, i za opoziciju koja je 44 dana ćutala na kršenje Ustava a onda se 45. dana probudila“, rekao je Radulović.

Optužio je i medije u Srbiji da su „44 dana ćutali“ o kršenju Ustava i „državnom udaru“.

„Srbija nema medije već samo propagandne kanale koji služe da dezinformišu gradjane u skladu sa onim što njihov vlasnik želi da plasira“, kazao je lider DJB.

Radulović je ponovio da je bojkot „nameštenih“ izbora najbolja opcija ali i upozorio da bojkot ima smisla samo ako ga ispoštuje celokupna „prava“ opozicija.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare