Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Pokret Dosta je bilo poziva i večeras na protest pred Skupštinom Srbije, jer "vlast bije decu".

Iz pokreta ocenjuju da je sinoć vlast Srbije prvo sama napala sebe, a onda „iskoristila taj izrežirani napad da brutalno napadne ljude na protestu“.

„Jurili su i tukli našu decu po ulicama da bi zastrašili narod i demonstrirali moć i silu. Ovaj protest ne sme stati“, saopštio je DJB i pozvao gradjane da dodju na plato ispred Skupštine Srbije u Beogradu večeras u 20.00 časova.

 

 

DJB smatra da je protest pokrenuo jednostavan, svima razumljiv zahtev protiv policijskog časa i da su „protestu potrebni takvi, jednostavni, svima razumljivi zahtevi koji su u interesu celog naroda“.

„Vlast je htela da narod ponovo zastraši virusom kako bi nas sve ponovo strpala u kućni pritvor, odradila ovaj manevar i tako sprečila bilo kakav otpor“, dodaje se u saopštenju.

https://nova.rs/politika/vucic-i-huligani-pakt-koji-traje-godinama/

DJB još piše da „razlog zašto predsednik SNS-a ide na noge (francuskom predsedniku Emanuelu) Makronu i (nemačkoj kancelarki Angeli) Merkelovoj je da moli da mu priznaju falsifikovane izbore i većinu u Skupštini, a oni za uzvrat od njega traže nove ustupke na Kosovu i Metohiji, nove potpise u skladu sa kolonijalnim interesom Nemačke“, zaključuju u DJB.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare