Foto:Screenshot/Facebook/SNS Beograd

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i bivša narodna poslanica, danas je onemogućena da privede kraju konferenciju za novinare posvećene malverzacijama u Telekomu. Njoj je mikrofon oteo Draško Marković, izvršni direktor za ljudske resurse u Telekomu, funkcioner SNS i bivši radikal.

Tepić je danas držala drugi deo konferencije o malverzacijama u Telekomu, koji je većinski u državnom vlasništvu, i to ispred sedišta te kompanije. Međutim, u jednom trenutku pojavio se Draško Marković, koji je oteo mikrofon potpredsednici SSP, i poručio okupljenima: „Udaljite se, sklanjajte se ispred Telekoma“.

On je Tepićevoj rekao da “radi za Đilaka i Šolaka”, da „upada u televiziju sa Boškićem“ i slično. Konferencija je potom završena.

Foto:Screenshot

Sudeći po navodima Tepićeve na Tviteru, podataka sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije, ali i medijske arhive, Marković je član Glavnog odbora SNS, a trenutno obavlja funkcije izvršnog direktora za ljudske resurse u Telekomu i član je Izvršnog odbora u toj kompaniji.

On je započeo incident 1994. godine u Skupštini, kada je kao poslanik SRS prekinuo sednicu i polio vodom predsednika Veća Radomana Božovića.

Član je Skupštine FK Crvena zvezda.

Prema podacima sa sajta Agencije, njegova plata u Telekomu iznosi 400.751 dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare