Foto: N1, Printscreen/rtv

Odbornik Demokratske stranke u Skupštini Novog Sada Goran Radojev i bivši predsednik DS i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić započeli su, putem društvene mreže Tviter, veoma žustru polemiku povodom činjenice da se ni posle godinu dana nije desilo očekivano ujedinjenje Demokratske stranke.

Reagujući  na intervju koji je Tadić dao Blicu, a u kojem je konstatovao da da „reujedinjenjenju“ DS „nema kraja i da su čitav proces zaustavili Dušan Petrović, bivši istaknuti član DS i lider demokrata Zoran Lutovac, Radojev je napisao da je Tadić imao ponudu da se SDS integriše u DS i da participira u Glavnom odboru, ali nikada nije odgovorio na nju.

Ubrzo se oglasio i bivši lider demokrata, koji je okarakterisao ove tvrdnje kao notornu laž.

Nakon Tadićevog odgovora, usledio je savet koji je Radojev uputio Tadiću. On mu je preporučio da se ovim povodom obrati članovima njegove stranke, navodeći da još uvek može da pokuša da izvrši „puč u DS“, zajedno sa članovima te stranke Balšom Božovićem i Radoslavom Milojičićem Kenom.

Tadić mu ni ovoga puta nije ostao dužan, pa mu je poručio da je sve razgovore vodio lično, savetujući Radojevu da, kako kaže, počne da govori istinu.

Bivši predsednik Demokratske stranke je ubrzo napisao još jedan tvit, gde je upozorio Radojeva da svojim ponašenjem ugrožava sopstvenu stranku i procesu ujedinjenja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare