Foto:Nemanja Jovanović

Lider LDP Čedomir Jovanović, koji je večeras dospeo u žižu javnosti nakon napada na vlasnika klinike "Fizio centar" Žarka Ivkovića teniskim reketom, oglasio se večeras na Fejsbuku.

Jovanović je napao danas nešto pre 17 sati vlasnika klinike „Fizio centar“ Žarka Ivkovića teniskim reketom, u trenutku dok je on, inače fizioterapeut, pregledao bebu. Pravni zastupnik “Fizio centra” Dejan Dubajić rekao je za Nova.rs  da je Jovanović ušao bez maske, te da je njegov klijent pretrpeo teške telesne povrede.

Nova.rs pokušala je da kontaktira lidera LDP, kako bismo proverili ove navode, međutim, jedan njegov telefon je isključen, a na drugi na koji smo poslali pitanja odgovor nismo dobili.

Iako se moglo očekivati da se Jovanović obrati medijima i objasni šta se večeras dogodilo, on se umesto toga oglasio na Fejsbuku ne objašnjavajući večerašnji incident.

„Fokusiram se na suštinu, isključujem sve ostalo“, napisao je Jovanović na svom Fejsbuk nalogu.

Dodaje da nije siguran šta može da očekuje u budućnosti, ali da je se ne plaši jer zna za koga živi.

„Za one koji su ‘ja’…. Anđeliju, Zoru, Janu, Mihajla, Hris, Jelu i vas retke koji ste uprkos svemu ostali moji …i delim vaše breme kao što svi vi delite moje. Živim za to, volim zbog toga“, napisao je lider LDP-a.

Foto: Facebook/Budi Kraken

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare