Foto:Screenshot/Facebook/Stranka slobode i pravde

Dejan Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, upitao je danas na konferenciji ispred Predsedništva Srbije da li je tačno da predsednik nosi sako koji košta više od 700.000 dinara i patike od više od 60.000 dinara.

Bulatović je okupljenim medijima govorio o, kako je to nazvao, „modiranju“ predsednika Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

„Njegov sako košta 700.000 dinara, odakle ti, gde ti je čast? A narod u Srbiji gladuje! On promoviše da živimo što skromnije, a sa druge strane se bahati. I zato ga pitamo odakle ti patike? Moderiraš se sa predsednikom Albanije, ideš sa njima u šopinge. Zna Srbija odakle ti, ali važno je da nam ti kažeš – objasni narodu!“, rekao je Bulatović.

Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga, koji je takođe govorio na konferenciji za novinare, rekao je se ovaj sindikat više neće baviti dnevnom politikom.

„Došli smo ispred predsedništva jer je Vučić ministar svih ministarstava, gospodar naših života. Sloga više neće da se bavi dnevnom politikom, nego isključivo zaštitom radnika: na jesen kreće pakao, 100.000 ljudi će ostati bez posla“, rekao je Veselinović. 

Inače, ispred Predsedništva je tokom obraćanja opozicionih lidera „skup“ držao i aktivista Simo Spasić, kom su Veselinović i Bulatović hteli da poklone hleb koji su doneli kao rekvizit na konferenciju.

Spasić je kratko u megafon odgovorio:

„Dajte Đilasu, on je sirotinja“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare