Foto: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti, reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji.

„U vremenu velikih iskušenja za ceo ljudski rod, boreći se zajedničkim snagama protiv pošasti koja je ugrozila zdravlje i živote ljudi, želim da vam u lično ime, kao i u ime svih članova vlade čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ga provedete u radosti i ljubavi sa svojim najbližima, deleći sa njima zaslužene trenutke porodične sreće“, rekla je premijerka, prenosi se u saopštenju njenog kabineta.

Ona im je u čestitki zahvalila na solidarnosti, ljubavi i razmevanju koju su pokazali „u vreme borbe za zdravlje svakog člana našeg društva“, sa jasnom vizijom „da nam samo medjusobno poštovanje, tolerancija i briga o svakom od nas može obezbediti pravi put u sigurniju i bolju budućnost.

„Bajram šerif Mubarek olsun!“, čestitala je premijerka.

I ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić čestitao je gradjankama i gradjanima islamske veroispovesti Ramazanski bajram, saopšteno je iz tog Ministarstva.

„U ime Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i u svoje ime čestitam svim građankama i građanima islamske veroispovesti Ramazanski bajram. Ovaj praznik, koji simbolizuje i slavi se u duhu zajedništva, solidarnosti, tolerancije, provedete u miru i zdravlju, okruženi porodicom i najbližima“, rekao je Ružić u čestitki, navodi se u saopštenju ministarstva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar