Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Branko Ružić, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, potvrdio je za Tanjug da je pozitivan na koronavirus i da je u samoizolaciji.

On je rekao da je kod kuće i da se dobro oseća.

„Za sada sam dobro. Nema temperature, nema kašlja, pluća su mi u redu za sada, kao i krvna slika“, rekao je Ružić za Tanjug i dodao da uzima terapiju i da će u samoizolaciji biti narednih 14 dana.

Da je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu pozitivan na koronavirus otkrio je na TV Prva Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova i predsednik SPS.

„Nema ozbiljnijih simptoma, ali je to pokazatelj da se ovaj virus širi. Veliki broj ljudi je zaražen i bilo je nekih smrtnih slučajeva. Taj virus sve više pogađa i ljude koje poznajemo“, naveo je lider SPS.

On je podsetio da je i generalni sekretar u MSP-u Veljko Odalović bio pozitivan na kovid-19, te da je bio i u bolnici.

„On je sada dobro. Sinoć mi je javio da je negativan. Sad se radujemo kad smo negativni“, rekao je Dačić i dodao da se on testirao tri puta.

Od državnih funkcionera od korone su oboleli i Maja Gojković, predsednica Skupštine, ministar odbrane Aleksandar Vulin, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, kao i poslanik LDP Čedomir Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare