Foto: Facebook/Dejan Mrkic/Olgica Krsmanovic

Da se botovanje na društvenim mrežama može isplatiti, dokazuje najnoviji primer požeških naprednjaka koji su juče imenovani na čelna mesta Skupštine opštine Požega, čime su zauzeli neke od ključnih pozicija u opštinskom rukovdostvu.

Prethodnog dana na mesto predsednika Skupštine opštine Požega imenovan je Dejan Mrkić, a za njegovu zamenicu izabrana je Olgica Krsmanović.

Foto: Facebook/Srpska napredna stranka – Pozega

Njih dvoje su od ranije prepoznati u Požegi kao najaktivniji naprednjaci na društvenim mrežama, pa se ovo imenovanje tumači i kao nagrada za minuli rad.

Foto: Facebook/Srpska napredna stranka – Pozega

Pored promovisanja sopstvene stranke, Dejan Mrkić i Olgica Krsamnović su neretko ostavljali i  komentare u kojima kritikuju i vređaju opozicione lidere i aktiviste u Požegi. Upravo je to razlog zbog čega je reagovala i lokalna Inicijativa za Požegu, iz koje ističu da su upravo ova dva naprednjačka kadra najpogrdnijim imenima nazivali ljude koji su učestvovali na protestima u Požegi.

Foto: Facebook/Srpska napredna stranka – Pozega

PROČITAJTE JOŠ...

“Oni su uvek u prvim redovima i spremni prvi da bace kamen na sve one koji su ukazivali na zloupotrebe naprednjačke vlasti, u kojoj su i njih dvoje implicitno saučestvovali. Kad je prva garnitura SNS vlasti uhapšena – Mrkić i Krsmanović si se odrekli ljudi zbog kojih su pljuvali svoje sugrađane. Ućutali su se i preplivali u drugu struju, koja je pokušala oprati ruke od kriminala koji se u Požegi desio”, navode iz ove organizacije, ističući da Požežani moraju da znaju s kim imaju posla.

Foto: Facebook/Srpska napredna stranka – Pozega

“Sada će Predsednik Skupštine biti isti onaj Dejan Mrkić i on će se, kako reče, truditi da u njoj vlada atmosfera uvažavanja, dok će mu u tome će mu pomagati Olgica Krsmanovic. Da li su građani Požege doživeli amneziju, pa ne znaju sa kim imaju posla? Da li su ovo ‘novi mladi kadrovi’, koje nam je Aleksandar Vučić obećao? Nova je samo njihova retorika, ali su već dokazali da im uopšte ne predstavlja problem da promene gospodara, uverenja i priču. Kod njih je to na dugme”, poručili su iz Inicijative za Požegu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare