Podeli
Foto: Nova S

Koliko je stresna online nastava đacima, nastavnicima ali i roditeljima, tema je o kojoj su danas u emisiji "Među nama" sa novinarkom Radom Đurić, razgovarali Snežana Romandić iz Sindikata prosvetnih radnika Srbije i Darko Milošević stand up komičar.

Milošević je ocenio da se deca snalaze u novonastaloj situaciji i smatra da će na ovaj ili onaj način izgurati, ali da roditelji i društvo imaju problem, jer su nametnuli deci takav način nastve.

“Deca smatraju da tako moraju, a ako iko od vas misli da tako mora, onda radite tako”, rekao je između ostalog Milošević.

Romandić, na pitanje kako su se snašli prosvetni radnici, kaže da se oni nisu najbolje pripremili od trenutka kada su prekinuli sa prošlom online nastavom, pa do ovog trenutka.

“Ne postoje zajedničke platforme koje mogu da koriste nastavnici. Odatle da opšta konfuzija kod roditelja, da li je to google meet ili google učionica… ta škola je bila u individualnom problemu, jer nije postojao jedinstven obrazac kako da pristupimo online nastavi”, rekla je između ostalog Romandić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar