Novitet na tržištu – Carnex Dimljena pileća prsa

Uskrs 27. apr. 202112:52
Podeli:
Foto: Pr

Danas je postalo gotovo imperativ voditi računa o sastavu obroka i biti posvećen zdravlju. Zato su obroci koji nam daju energiju i sadrže sve elemente potrebne našem organizmu da normalno funkcioniše u toku dana, više nego značajni.

Carnex Dimljena pileća prsa su pripremljena od pažljivo odabranih komada pilećeg mesa, sa manje od 1,5% masti, i bogat su izvor proteina, posebno važnih za sve životne funkcije. Ovaj novitet u Carnexovoj ponudi je bez veštačkih boja i bez laktoze, te je odličan obrok i za one kojima prozvodi sa laktozom nisu lako svarljivi.

Ako želite dobar proteinski doručak, uz minimum masnoće, pravi izbor su Carnex Dimljena pileća prsa. Lako se kombinuju sa povrćem i hlebom po vašem izboru. Uz ukusan namaz pripremite odličan sendvič koji je, kad mu dodate voćni napitak, spreman za laganu užinu ili možda večeru. Ako vam je po volji da malo „zakusite“ kad god poželite, servirajte ih uz sir, masline i po koji badem, na primer, i dobićete hranjiv zalogaj, koji će vas okrepiti.

Kombinacija sastojaka za omiljeni obrok neka ostane po vašem ukusu, a Carnex Dimljena pileća prsa pripremljena po posebnoj recepturi, od odabranih komada mesa pilećih grudi, sigurno će se dobro uklopiti u svaki vaš izbor. Osim što su lagan, ali slastan zalogaj, Dimljena pileća prsa omogućiće vam da unesete hranljive vrednosti potrebne za radni dan, uz minimum masti, bez laktoze i veštačkih boja.

Pored širokog asortimama dobro poznatih Carnex šunki, od sada potražite na tržištu Carnex Dimljena pileća prsa, za one koje volite.

 

Komentari

Vaš komentar