Autobus
Autobus - ilustracija; Foto: Jan Wachala / Alamy / Alamy / Profimedia

Grupa turista iz Srbije se s letovanja u Turskoj vraćala autobusom bez klime na +40 stepeni, navodno ni WC nije radio, a bilo je i drugih problema.

Putovanje autobusom u Tursku inače nije naročito omiljen izbor (iako može da bude dosta povoljniji), a nedavno iskustvo turista iz Srbije čini ga još manje privlačnim.

Naime, oni navode da su prošli pakao u povratku s letovanja iz Turske, jer u autobusu nije radio klima-uređaj. To možda ne bi bio toliki problem da temperature ovih dana nisu ekstremne.

Pročitajte još:

„Povratak iz Turske na plus 40 stepeni. Na snimku možete videti jednog od putnika koji pokušava da popravi klimu“, navodi se u opisu video-snimka koji je objavljen na TikToku na nalogu pod imenom „Petra2535“.

@petra2535 Utisak sa putovanja preko Go2 travel agencije Povratak iz Turske bez klime na +40 stepeni Na snimku možete videti jednog od putnika koji pokušava da popravi klimu. (Horor) apartman smo napustili u 8:00 da bi nas autobus koji je ostavio turu pokupio bez klime. Na put od 20 sati toalet u autobusu nije radio takodje ni klima… Na naše žaljenje naš VODIČ je prebacio krivicu na vozače, a vozači na agenciju. Tražili smo da stanu jer je autobus ostajao bez vazduha, stali su nakon sat vremena našeg žaljenja. Pauze su bile minimalne a kada se jednom putniku slošilo VODIČ je rekao da ne postoji pumpa na koju bi mogli da stanemo, prošli smo pored tri pumpe ni na jednu se nije stalo… na kraju kada su videli da smo uporni i da devojci nije bolje stali su. #turska #horor #go2travelling #letovanje #2024 #leto #kusadasi #fyp #foryou ♬ original sound – Petra

„Na putu od 20 sati toalet u autobusu nije radio, takođe ni klima“, nastavlja. Na naše žaljenje naš vodič je prebacio krivicu na vozače, a vozači na agenciju. Tražili smo da stanu jer je autobus ostajao bez vazduha, stali su nakon sat vremena našeg žaljenja. Pauze su bile minimalne a kada se jednom putniku slošilo vodič je rekao da ne postoji pumpa na koju bi mogli da stanemo, prošli smo pored tri pumpe ni na jednu se nije stalo… Na kraju kada su videli da smo uporni i da devojci nije bolje stali su“, požalila se putnica, a njena objava privukla je dosta pažnje.

Neki su pokušavali da objasne da se takvi kvarovi dešavaju, te da je besmisleno tražiti krivca, drugi saosećaju s putnicima i preispituju sopstvene planove za odmor kako bi izbegli rizik da prođu kroz sličan pakao.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare