Gde ima mesta za Grčku u septembru

Putovanja 17. avg. 202117:25 > 17:26
Podeli:
Polihrono
Polihrono; Foto: Petr Svancara / profimedia.com / Profimedia

Last minute ponude za Grčku krajem avgusta su još aktuelne, ali kod domaćih turističkih agencija već je teško naći termin i za septembar.

Ako ste se tek sad setili da rezervišete aranžman za more u septembru, jer „ko uopšte letuje na samom kraju sezone, osim toga ko zna šta će biti do tada“, mogli biste da naiđete na neočekivani problem – aranžmani za taj period su odavno planuli, i ljudi iz turističkih agencija će morati dobro da se potrude da bi našli neko slobodno mesto po vašoj meri.

Tako su nam u Sabra travelu objasnili da su grčka ostrva popunjena, eventualno bi moglo da se nađe neko mesto za Lefkadu ili Eviju, jer ture i dalje idu. Osim toga, preporučili su nam određene septembarske termine za Pefkohori, Leptokariju, Nei Pori… Poslednja smena im je od 19. septembra.

I iz Barcina nas usmeravaju u pravcu Pefkohorija i Polihrona, i to u poslednjoj smeni, od 19. do 29. septembra.

Belvi vodi u Grčku sve do 26. septembra, a zanimljivo je da su za taj termin, koji zalazi čak u oktobar, svi aranžmani rasprodati. Verovatno i zato što je cena znatno snižena. Za neke ranije termine još može da se nađe poneko mesto u Pargi, na Krfu, Tasosu.

Iz Ponte travela kažu da za sada u septembru ima mesta na svim destinacijama i na svim polascima – za Kafaloniju, Krf, Krit, Rodos, Skijatos, Tasos. „Ne puno, ali ih ima“.

„Aranžmani se popunjavaju jako brzo, ali kod nas još ima mesta za većinu destinacija u Grčkoj. Svakako, trebalo bi da požurite“, poručili su nam i iz Argus toursa, koji ovih dana posebno akcentuje Halkidiki, Krf, Sitoniju i Pargu.

***

Bonus video: Gostilje -srpska dolina vodopada

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar