Foto:printscreen/youtube.com/@majstormario5369

Majstor Mario kaže da još ima ovakvih placeva.

Majstor Mario na svom Youtube kanalu redovno deli iskustva, savete, „otkrića“, a jedno od najzanimljivijih je sigurno – imanje u istočnoj Srbiji koje je njegov poznanik kupio za samo 400 evra.

„Sad ću da vam pokažem seosko domaćinstvo koje je čovek kupio za 400 evra. Dakle, nije izmišljena priča, nije laž“, govori Mario dok nas vodi do imanja uz cvrkut ptica.

„Nije veliki plac, oko 40 ari. Bilo je ulaganja, uspeo je put da napravi. Struje nema, ali ima vode. I čovek je sklepao ovu kućicu, mali salaš, i to njemu služi za lov, on dođe da se relaksira, da se odmori“, objašnjava Mario.

U kućici ušuškanoj u toj šumskoj idili, je soba u kojoj se nalaze tri kreveta, sto, šporet na drva i komoda, a jednu prostoriju vlasnik je rezervisao za sušenje mesa. Na placu je napravio i baštu, a u jednom delu je „instalirao“ kadu koja se stalno puni hladnom vodom iz obližnjeg potoka.

Majstor Mario naveo je da još ima ovakvih placeva na prodaju ali da se retko pojavljuju u oglasima. Kako kaže, treba da se dođe u ovaj deo Srbije i da se potraži.

Pročitajte još:

***
Bonus video: Imanje Džonija Depa na Kosmaju

Komentari

Svi komentari (7)