račun restoran
Foto: Ozan KOSE / AFP / Profimedia

Kakva je to klopa od 19 miliona dinara?

Ekscentrični influenser i kuvar iz Turske Salt Bae izazvao je bes mnogih nakon što je na Instagramu objavio fotografiju računa iz svog restorana.

Naime, on je pokazao kako su njegove mušterije u Abu Dabiju dobile račun od čak 140.584 funti, što je oko 160.000 evra, tj. oko neverovatnih 19 miliona dinara.

Samo jedan odrezak koštao je – 1.030 funti.

Turski milioner, poznat po svojim odrescima i prepoznatljivoj pozi za prskanje soli, naišao je potom na oštre kritike na društvenim mrežama, pa ga mnogi nazivaju potpunim egoistom.

Zapanjujući račun je iz njegovog restorana u Abu Dabiju. Nije poznato ko su bili gosti, zna se samo da ih je bilo 14, piše daily mail.

U svakom slučaju, njima je Salt Bae, između ostalog, naplatio neverovatnih 2.059 funti za dva odreska prekrivena zlatnim listićima, 273 funte za pet porcija goveđeg karpača, a za predjelo 73 funte…

Pročitajte još:

Samo za četiri porcije pomfrita influenser je naplatio 41 funtu i 1.335 funti za baklavu prekrivenu zlatom. Gosti su pili i papreno vino, a samo za devet flaša negazirane vode Bae je naplatio 92 funte.

Salt Bae je postavio sliku računa na Instagram uz opis da kvalitet nikad nije skup. Od njegovih 49 miliona pratilaca većina je bila zgrožena.

„Ovo je jadno, ta količina novca može da pomogne celom jednom selu da ne umre. Ovo je strašno“, kaže se u samo jednom komentaru.

BONUS VIDEO: Vlasnik restorana traži po evro svojim mušterijama: Za njega je energetska kriza pitanje života i smrti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar