Podeli:
Čeda Jovanović
Čeda Jovanović; Foto: printscreen NOVA S

Bilo da vam je Čeda Jovanović kul lik ili ne možete da ga smislite, komentari o pantalonama koje je obukao u emisiji NOVA S "Među nama" još jednom dokazuju da je u Srbiji dovoljno da muškarac obuče roze i može da bude siguran da će uslediti najgnusnije uvrede.

Ukoliko su vas od detinjstva učili da dečaci nose samo plavo, a devojčice roze, imali ste dovoljno vremena da iskočite iz tih okvira i shvatite da ljudi imaju pravo da oblače šta hoće, bez razmišljanja da li će im neko reći da su silovani.

Bilo je i onih koji su zaključili da je šartlatan jer se u emisiji pojavio u košulji podvijenih rukava i roze pantalonicama, jer šarlatani se izgleda procenjuju po onome što nose, a ne po tome šta rade.

Argumenti za osude su kod nas često mešanje baba i žaba, i umesto da se bavimo ozbiljnim propustima javnih ličnosti, stručnjaka i političara, nekako lako skliznemo u priču o modnim preferencijama, dekolteima, frizurama i svim tim za život krucijalnim stvarima.

*

*

U “Među nama” su gostovali poslanici Čedomir Jovanović i Miladin Ševarlić koji su opisali poslednje četiri godine u poslaničkim klupama kao “besmislene”, “vređanje zdravog razuma” i “izgubljeno vreme”.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar