Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ruška Jakić je oduvek volela jaču šminku, bila je svoja šta god da su joj trendovi sugerisali, a ovih dana vraća u modu darkerski fazon.

Popularna voditeljka Ruška Jakić često kaže da “nenašminkana ne izlazi ni đubre da baci” i ponavlja da je samo ljubav uvek u modi. U razgovoru za portal Nova.rs nedavno je otkrila da je i u izolaciji svakog jutra prala kosu, šminkala se i oblačila svoju lepu belu trenerku. Često se čuju komentari na račun njenog stajlinga, i verovatno ih je mnogo bilo nakon njenog nedavnog izdanja, kad se na promociji jedne knjige pojavila sa, reklo bi se, gotik šminkom.

Ovih dana Ruška prkosi i aktuelnim make-up trendovima koji insistiraju na prirodnom izgledu i predrasudama o tome šta je prikladno (a šta nije) za ženu njenih godina, i izlazi sa tamno ljubičastim, gotovo crnim karminom, dok oči uokviruje crnim ajlajnerom i kontrastnim senkama.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

A pre nego što pomislite da se od vas očekuje da date svoju ocenu, setite se – njoj ona uopšte nije bitna.

Pročitajte još:

“Oblačim se i šminkam zbog sebe i uvek ću biti u svom fazonu, dopalo se to nekom ili ne. Nezadovoljstvo sobom, okolnostima i ljudima oko nas dolazi isključivo iz naše glave”, istakla je Ruška u jednom intervjuu za BG Online.

I u tom njenom stavu leži lekcija za svaku osobu koja se slepo vodi trendovima ili mišljenjima drugih. “Dobro jutro lepotice” – svom odrazu u ogledalu, trebalo bi svakom od nas da bude na prvom mestu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar