Džejms Paterson Foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia/Laguna/Promo

Prema Ginisovoj knjizi rekorda, Džejms Paterson je imao više bestselera na listi New York Timesa nego bilo koji drugi pisac. Njegove knjige su prodate u više od 350 miliona primeraka. Romanom "Tako mi svega" Paterson još jednom dokazuje kako njegova oštrica nije otupela i uspeva da održava serijal o Aleksu Krosu svežim čak i posle tolikog broja knjiga.

Detektiv Aleks Kros se nalazi u najtežem iskušenju dok se suočava sa svojim najličnijim neprijateljem, kriminalcem koji preti njegovoj porodici.

Kros je porodičan čovek u duši: ništa mu nije važnije od dece, bake i supruge Bri. Porodica je njegov oslonac i daje mu snagu da se suprotstavi zlu. Jedan čovek to dobro zna i koristi Aleksovu snagu kao oružje protiv njega samog. Kada su njegovi voljeni u opasnosti, Kros će učiniti sve da ih zaštiti. Ali ako pokuša da ih zaštiti, oni će umreti.

„Tako mi svega“ je najmoćniji i najburniji Patersonov kriminalistički roman, a njegova karijera je, ne sme se zaboraviti, puna fantastičnih knjiga. Glavni junak Aleks Kros postao je jedan od najpoznatijih likova u detektivskoj literaturi i inspiracija za brojne filmove.

„Tako mi svega“ Džejmsa Patersona možete pronaći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Bonus video: Glumice čitaju odlomke iz knjige Milene Marković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar