Whitesnake Foto:Promo

Koncert grupe Whitesnake koji je trebalo da se održi 6. jula na Tašmajdanu zvanično je otkazan zbog bolesti članova benda.

– Kao i vi, zatečeni smo najnovijom informacijom Davida Coverdalea i Whitesnake da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat. Naše žaljenje je utoliko veće što od jedanaest  koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija – Beograd, Skoplje i Sarajevo – pišu organizatori i dodaju:

Whitesnake Foto:Promo

– Za sada nemamo nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa, od ponedeljka 11. jula!

Whitesnake Foto:Promo

Avalon produkcija se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima su apsolutno nemoćni jer je zdravlje Davida Coverdalea i članova benda na prvom mestu.

Bonus video: Glas, dirka, bas: It Ain’t Over ‘Til It’s Over

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare