BDP
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Beogradsko dramsko pozorište prvi put publici nudi VIP i Standard godišnje kartice, namenjene onima koji od teatra očekuju još više, saopštili su iz ovog teatra i naglasili da je njihov broj ograničen.

Nakon što su najavili deset premijera i objavili petomesečni repertoar, BDP je ponudio ljubiljima pozorišne umetnosti godišnje kartice koje važe za dve osobe sa specijalnom ponudom.

Foto: Beogradsko dramsko pozorište

Cena STANDARD kartice je 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja. Sa njom u toku godine može da se pogleda 80 predstava i to 10 premijera, pretpremijera ili prvih repriza, sva gostovanja na scenama BDP, svake nedelje po jedna predstava, ističu iz BDP i dodaju da kartica važi za drugu kategoriju sedišta, po izboru njenog vlasnika.

VIP kartica košta 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja. Nudi mogućnost odabira mesta sa svojim imenom i važi za sva izvođenja tokom godine, ali i za putovanja na gostovanja BDP-a, kao i korišćenje VIP salona u Beogradskom dramskom pozorištu.

Kartice su u prodaji od 20. januara 2022. godine. Da smo zemlja koja voli pozorište i da je cena ovih kartica sitnica, govori i podatak koji smo saznali, a to je da su VIP kartice već unapred rasprodate.

Bonus video: Najava premijera u Beogradskom dramskom pozirištu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare