„Krcko Oraščić“ LIVE iz Londona

Podeli:
Kraljevska opera, London, balet
Foto: ©Tristram Kenton/Promo

Iz čuvenog Kovent Gardena (Covent Garden) u četvrtak 9. decembra u 20:15 časova, publika će moći da pogleda svetski poznatu baletsku predstavu „Krcko Oraščić“, koju će uživo izvesti Kraljevski balet. Ekskluzivni repertoar Royal Opera House-a, publika će moći da doživi u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu.

Kraljevski balet i Kraljevska opera pripremili su za publiku šest sjajnih naslova, sa željom da klasične komade pogleda što veći broj ljudi širom sveta! Ovaj ekskluzivni Royal Opera House repertoar može se doživeti samo jednom uživo zahvaljujući satelitskom prenosu, a zanimljivost je da su nakon toga dostupni i snimci opera i baleta za potrebe školskih projekcija.

Nakon projekcije čudesnog „Krcka Oraščića“ publika će moći da otkrije magiju baleta i opere i uz Pučinijevu „Tosku“, Verdijevog „Rigoletta“ i „La Traviate“, čuvene Šekspirove drame „Romeo i Julija“ ali i legendarnog „Labudovog jezera“.

Kraljevska opera, London, balet
Foto: ©Tristram Kenton/Promo

Doživite spektakle u CineStar-u savršenim spojem klasičnog i modernog, i saznaćete još mnogo zanimljivih informacija o baletima i operama jer su u projekcije uključeni i ekskluzivni isečci iza kulisa i intervjui, kaže se u saopštenju.

Bonus video: Podcast Nevermajnd i Miroljub Stojanović – Filmski centar Srbije

Komentari

Vaš komentar