Rambo Amadeus
Foto: Promo

Rambo Amadeus objavio je pre nekoliko dana novi singl "Pod rotacijom", koji je dostupan na svim digitalnim platformama.

Za novu pesmu „Pod rotacijom“ Rambo je snimio i video spot, a pesmu otvara stihovima:

„Bježi baba s pješačkoga, vozim pod rotacijom…“

U singlu pominje i splitskog hip-hop muzičara Vojka Vrućinu. Osim što peva „pišem pjesme, bacam rime, vozim pod rotacijom“, u jednom momentu kaže „talenat ko Vojko Vrućina, vozim pod rotacijom, a ovo mi je tek trećina“.

Amadeus je pominjanje hrvatskog kolege ovako objasnio na svom Jutjub kanalu:

– U tekstu sam spomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvježavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirisao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim s radom.

Ramba Amadeusa tokom decembra očekuju brojni nastupi. Najpre će 2. decembra svirati u Zagrebu, u Tvornici kulture, sa svojim bendom „Five Winnetous“, a šest dana kasnije očekuje ga potpuno drugačiji nastup. Naime, Amadeus će 8. decembra nastupiti u Filharmoniji Skopje sa ZJM Big Bandom.

Rambo Amadeus
Foto: Nebojša Babić/Slavimir Stojanovic Futro/Promo

A krajem meseca očekuju da dva nastupa u Beogradu – jedan 25. decembra u Mts dvorani, dok će pet dana kasnije svirati s svojih „Pet Vinetua“ u Domu omladine, u Amerikani.

– Radujem se što smo poslije duge pauze počeli da sviramo. Željni smo uzavrele koncertne atmosfere – reči su muzičara uoči koncerata.

Bonus video: Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar