Podeli:
Foto: EPA-EFE/DIVYAKANT SOLANKI

Sakramento će u narednom periodu trenirati bez Rišona Holmsa, koji će morati da provede ukupno deset dana u samoizolaciji.

PROČITAJTE JOŠ

Centar Kingsa je bio gladan pa je naručio hranu. I to ne bi bio problem da prilikom dostave nije prekoračio liniju koja odvaja NBA “balon” od “ostatka sveta” i tako prekršio zdravstveni protokol, zbog čega mu je naloženo da provede deset dana u samoizolaciji radi svoje i sigurnosti ostalih koji se nalaze u “Diznijevom svetu”.

“Posle početnog karantinskog perioda, nakratko sam i slučajno prešao liniju NBA kampusa kako bih preuzeo dostavu hrane. Trenutno sam u karantinu i preostalo mi je 8 dana. Izvinjavam se zbog postupaka i radujem se što ću se pridružiti mojim saigračima u trci za plej-of”, napisao je Holms na tviteru.

Holms nije jedini igrač koji je prekršio propise u kampusu. Pre njega se član Hjustona Bruno Kaboklo navodno nije pridržavao obaveznog karantinskog perioda od 48 sati po dolasku u Orlando, pa mu je bilo narađeno da se “zatvori” u svoju sobu još osam dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar